1 d’abril del 2008

CONSELL ESCOLAR 3/3/2008

Breu ressenya de la reunió de Consell Escolar de dilluns dia 3 de març de 2008 [+]

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El Capitán Hadhok (¿se escribe asín?) está encantado de que Tintín se le adelante y propone: fuera, fuera!!!
"Que los hechen (¿con hache?), que los hechen..."
Podríais coger el Vuelo para Sidney, ¿no? O quizás provar el dulce gusto del Lotus Azul y acabar por ver otras realidades...
Suerte en el viaje!!

Anònim ha dit...

Cada cop que entro per curiositat al blog de l'AMPA trobo sorpreses.
Jo hi crec en la participació activa i positiva, sense excloure l'esperit crític que és enriquidor també...però...no suporto la crítica destructiva.
Pel que quan llegeixo com es critica la feina DELS QUE FAN, que sempre he defensat, tant pels que han fet, com pels que ara fan...DONCS PER A MI ÉS MOLT RESPECTABLE TOTHOM QUE FA, JA SABEM QUE NOMÉS S'EQUIVOCA EL QUE FA, EL QUE ES QUEDA A LA RETAGUÀRDIA comodament i només critica o més ben dit ATACA...ummm...
Está bien que la gente exprese...y que digan: "QUE LOS ECHEN (por cierto va sin hache)", pues que VENGA Y NOS ECHE...
PORQUE LOS QUE ESTAMOS, estamos MUY PERO QUE MUY CONTENTOS Y CONTENGAS, DE QUE LA NUEVA JUNTA DEL AMPA haya hecho cosas como:
- Reunions de Juntes amb delegats
- Transparència informativa envers tots els seus integrants.
- Facilitat el canguratge per a les reunions i passar enquestes sobre l'horari que ens va bé a tots, obrint la possibilitat a la pluralitat i diversitat participativa...I TANTS ALTRES CANVIS POSITIUS...I EL QUE QUEDA..PERQUÈ LA RENOVACIÓ PINTA MOLT I MOLT BÉ...JA CALIEN CANVIS I NO MÉS AMPA CONTINUISTA on el pati de l'escola ERA PARTICULAR, i l'Ampa havia de ser una herència pels meus amics i NINGÚ MÉS!!!

Anònim ha dit...

Tantdebó a les ASSEMBLEES i a les reunions de Junta Obertes que ara es fan, la gent digués el que pensa, i tantdebó es presentin alternatives.
I els socis i sòcies de l'Ampa es presentin voluntaris per ajudar a la nostra escola i no només de BOQUILLA...que si, que si...QUE EL PRIMER SÓN ELS NENS...però cal que donem exemple i entre tots incentivem EL BON ROTLLO entre mestres i famílies, i no diguem entre FAMÍLIES I FAMÍLIES.
JA N'ESTIC FARTA DE MESTRES ANTIPARES I MARES ANTIMARES...I EL POC CALIU que es respira en aquesta escola, on quedar-se a la porta de l'escola, diuen...ESTÀ MAL VIST...PERQUÈ ELS CORRILLOS TAL O QUAL???
ÉS L'ÚNIC PUNT DE TROBADA entre pares i mares, malgrat el que això representi pels que ETIQUETEN a qui ho fan...PROU D'ETIQUETES, PROU DE MAL ROTLLO!!!

Anònim ha dit...

Tot i que a mi també m'ha sobtat veure aquesta ressenya del Consell Escolar (ja que vaig rebre la nota de que es faria pública l'acta als taulers de l'escola),però...he entès que la intenció de qui l'ha penjat aquí era fer públic el document ANNEX que es va presentar per demanar informació i documentació que la Junta de l'Ampa, per exemple, necessita per treballar per l'escola.
Som NOUS i l'anterior JUNTA no ens va traspassar gairebé RES...i lo poquet que van passar ens va costar suor i esforços que ens van DESGASTAR I MOLT!!!
Només la informació i la transparència, fan que la gent no pensi malament i no estigui a la defensiva.
Qui fa PREGUNTES, QUI DEMANA INFORMACIÓ, interpreto de forma POSITIVA que no és per FISCALITZAR, és per saber-ne de QUÈ PARLA, DE QUÈ ES TRACTA, DE QUÈ VAN ELS TEMES i que cal que expliqui a la resta del col.lectiu, o a l'hora de signar o fer-se responsable...saber de què ens fem responsables, és NORMAL, OI? NO PENSEU IGUAL?
Diu una frase castellana: "El que no sabe...ES COMO EL QUE NO VE",i no es pot anar a cegues i de novatos. AIXÒ SI...MICA A MICA...som pocs i voluntaris i NO PODEM ABARCAR TANTS TEMES!!!

Anònim ha dit...

Peter Pan ha vuelto ( para los anónimos que no han crecido)
Peter Pan regresa del País de Nunca jamás para vivir nuevas aventuras entre nosotros en compañía del hada Campanilla.

Anònim ha dit...

La fama de Tintín no ha estado libre de polémicas, ya que algunos álbumes de la serie han recibido críticas por mostrar supuestamente una ideología COLONIALISTA y RACISTA. Las aventuras de Tintín (1930-1976) Hergé

Anònim ha dit...

A parte del sentido humorístico de algunos y el irónico de otros que desde hace unos días observo en este blog, os quiero pedir que seamos un poco serios.
La Junta del Ampa, está compuesta por personas que suponemos están dispuestas a colaborar con la escuela codo a codo (no para ir en contra), por lo tanto, ni el Ampa de ayer, ni el Ampa de hoy, son ni mejores ni peores, solo diferentes.
Olvídense del Ampa de ayer y empiecen a trabajar codo a codo con la escuela (que somos todos) Dejen de justificarse con los errores de los de ayer y trabajen y colaboren hoy.
La escuela necesita un Ampa para que todo funcione, así que adelante.
Ah! Lo último, no hay resúmenes del Consell Escolar, que sean válidos ya que suele ser la interpretación de quien escribe, lo que vale es la acta aprobada por todos los miembros, profesorado y familias. Por lo tanto es esta la que hay que leer e interpretar. La válida.

Anònim ha dit...

Respecte de les "novetats":

////ALGUNS ACLARIMENTS EN RELACIÓ A LA REDACCIÓ i DIVULGACIÓ DE LA 4a "RESSENYA" DEL CONSELL ESCOLAR DEL CEIP LA SÍNIA////

Amb aquesta ressenya s'ha volgut presentar una comunicació ràpida d'allò informat o decidit al Consell Escolar de Centre.

Aquesta ressenya segueix el model de les que es fan en altres centres.

Aquesta ressenya NO OPINA, NO QUALIFICA, NO ASSENYALA RES NI NINGÚ: és una enumeració (incompleta, segurament) d'allò esdevingut a la reunió.

LA NORMALITAT és que aquestes ressenyes ES FACIN (de fet, es fan, en altres centres) i que aquesta informació SIGUI PÚBLICA. pares i mares tenen tot el dret del món a rebre aquesta informació.

Estic segur que ningú pretén que "la normalitat" sigui una altra que aquesta -la transparencia- i que els "anònims" crítics amb aquesta iniciativa es deuen a un malentés i inèrcies que tothom intentem deixar enrere.

Aquesta "ressenya" podria millorar-se amb la col·laboració de la resta de pares i mares del Consell Escolar, la qual cosa espero que sigui possible en properes dates.

Joan B [P3/P5]
Assistent al Consell Escolar de La Sínia