13 de febrer del 2008

SOBRE LA VAGA

Com ja sabeu, demà, hi ha vaga de mestres a la nostra escola, no obstant l'escola estarà oberta amb Serveis mínims que sembla que seran:
- 1 persona de direcció (en aquest cas serà la directora del centre)
- 1 persona d'administració (el Paco)
- 1 mestre per cada 4 grups (o sigui 1 mestre per cicle)
- Servei de menjador amb monitores (no obstant potser és millor avisar a l'empresa Scolarest de l'assistència o no dels vostres fills i filles)
- Parvulari: hi haurà un 25% dels mestres

Quan disposem de més informació us la farem arribar, segurament en els taullels de l'escola

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La informació que faciliteu no és certa. A continuació s'exposa el que a partir de les 13,30 h del dia 13 ja se savia. Per part de la direcció hi van haver dues persones fent serveis mínims, el conserge va treballar perquè no feia vaga i no pertenyia als serveis mínims, el 25% dels mestres que l'ordre del departament d'educació esmentava com a serveis mínims no eren pels Parvularis sinó per al primer cicle d'Educació Infantil (Escoles Bressol).
Agrairíem que la informació que faciliteu estigui contrastada oficialment i sigui correcta. Gràcies.

Anònim ha dit...

Respecte de l'anterior comentari, volia fer 'uns comentaris'...

"La informació que faciliteu no és certa" ->Potser és incorrecta, difusa, equivocada... I potser SÍ QUE ÉS CERTA. I ÚTIL.

"A continuació s'exposa el que a partir de les 13,30 h del dia 13 ja se saVia" ->Doncs haguera estat bé que "algú" haguès enviat un comentari en aquell moment explicant-ho...

"Per part de la direcció hi vaN haver dues persones fent serveis mínims, el conserge va treballar perquè no feia vaga i no pertenyia als serveis mínims, el 25% dels mestres que l'ordre del departament d'educació esmentava com a serveis mínims no eren pels Parvularis sinó per al primer cicle d'Educació Infantil (Escoles Bressol)" ->Un o dues membres de l'equip directiu... doncs això no ens canvia les coses a p.pares; el conserge NO PODIA fer vaga, perquè no és personal docent; i el "25%" és un professor per cada 4 grups... (i les Escoles Bressol, tenien vaga convocada!?).

Al cap i a la fi, crec que el que insteressava a mares i pares era fer-nos una idea de com estarien les coses per a aquell dia. I crec que el missatge penjat a la web de l'AMPA tenia tota la intenció i tot el rigor que es pot demanar a una iniciativa VOLUNTÀRIA i no retribuïda. A mi em va ajudar, vaja. Una altra cosa és que anem millorant: perfecte!

I per això seria bo que qui enviï comentaris els signi, o faciliti contacte... encara que tampoc és important: totes les contribucionas són bones. I sobretot la teva, que intenta introduir rigor als continguts.


"Agrairíem que la informació que faciliteu estigui contrastada oficialment i sigui correcta. Gràcies." ->Contrastar oficialment és difícil... mira si és si difícil, que per no trobar, de vegades no trobaràs ni ON ESTÀ/QUÈ ÉS la "Junta de Personal", que és l'organ que potser hauria de ajudar al "contrast oficial" d'aquest tipus d'informacions. I correcte, crec que podem considerar que quan es va publicar erea correcte, i a més avisava que s'havien de consultar fonts adicionals...

En fi, gràcies per col.laborar, i ànim a tothom!

Joan B

Anònim ha dit...

Quan una informació ja se sap, cal difondre-la tant aviat millor...exposant-la als taulers de l'escola, perquè no tothom té internet i molt menys s'ho mira cada dia.
I jo no vaig veure l'endemà de la vaga penjat als taulers res de la informació que diu l'anònim del dia 16/02/08 que JA SE SAVIA, cito textualment.
El conserge va anar a un curset pel matí del dia de la vaga, oi? per això no hi era.
De la resta no en sé res, tret que és difícil contrastar informacions, quan tot va a última hora i amb presses.