26 de novembre del 2007

CONSELL ESCOLAR CENTRE [2007/08]

Breu ressenya de la reunió de Consell Escolar de dilluns dia 3 de març de 2008.
[clica en la imatge per ampliar]

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordem a tota la comunitat educativa que aquesta ressenya expressa el punt de vista de persones de l'AMPA membres del Consell Escolar. L'únic document amb validesa legal que recull el debat i els acords presos per tot el Consell Escolar és l'acta, que es farà pública un cop aprovada en la propera reunió del Consell.

Anònim ha dit...

Quina pena!!!!
Aquesta AMPA no podria dedicar el temps a construir i no ha intentar posar pals a les rodes?
Què voleu? La direcció alternativa? Aviseu!!! Que per a una altra vegada no us vutarem!

Anònim ha dit...

El diumenge vaig llegir la breu ressenya del Consell Escolar que veu penjar a la web i una iniciativa per la inclusió per el proper ordre del dia.
També hi havia dos comentaris al respecte.
Pel que sembla no tothom està d’acord amb les vostres opinions, però el que em sorprèn més es que ja no es poden llegir.
No voldria pensar que la Junta de l’Ampa censura.
Perdoneu, ara ho he pogut llegir un altra cop, veig que no censureu. No domino internet però em comença a agradar. Sobre tot pel que llegeixo.
Tintin

Anònim ha dit...

A mi lo único q no me acaba de quedar claro es: El Equipo Directivo del ampa está a favor o en contra de TODO lo q hace la escuela???? Por que lo único que veo son problemas.

Anònim ha dit...

Respecte de les "novetats":

Amb aquesta ressenya s'ha volgut presentar una comunicació ràpida d'allò informat o decidit al Consell Escolar de Centre.

Aquesta ressenya segueix el model de les que es fan en altres centres.

Aquesta ressenya NO OPINA, NO QUALIFICA, NO ASSENYALA RES NI NINGÚ: és una enumeració (incompleta, segurament) d'allò esdevingut a la reunió.

LA NORMALITAT és que aquestes ressenyes ES FACIN EN ALTRES CENTRES, TAMBÉ, i que aquesta informació SIGUI PÚBLICA.

Estic segur que ningú pretén que "la normalitat" sigui una altra que aquesta -la transparencia- i que els "anònims" es deuen a un malentés i inèrcies que tothom intentem deixar enrere.

Joan B [P3/P5]
Assistent al Consell Escolar de La Sínia